2011. január 12., szerda

Varázsdoboz

Szeretném megköszönni mind a HAT (6 fő) embernek, akik hajlandóak voltak elmondani a véleményüket (SZAVAZNI) az új dizájnról! Egyszerűen csak rosszul esik, hogy elvileg van 34 követőm és mindösszesen 6-an szavaztak (amiből 1 én, 1 a barátnőm és további kettő személyes jóbarát). Most gondolkodom el azon, hogy vajon folytassam-e tovább .....
 

A doboz belsejének az alsó részét metál bronz festékkel, a felsőt pedig metál zölddel festettem le. A szív alakhoz egy-egy  tulipánvirágot. A doboz külső részének a teteje vaj színűre míg az alja pink színűre lett festve, majd erre jött rá a repesztőlakk. A felső részt ibolya színűre, az alsót lilára festettem.




10 megjegyzés:

  1. Tomi! Ne haragudj, de teljesen kimaradt az oldalsávon futó szavazásod! Minden alkalommal amikor új posztot írsz itt vagyok, és figyelek, de ez most kimaradt!
    Ha ez vigasztal, nekem is futott egy szavazásom, és a 29-ből 5 emberke szavazott.
    Nyilván a többit nem érdekelte a téma, vagy nem az miatt látogatnak.
    Gyanítom a te követőid sem a design miatt jönnek hozzád olvasgatni.
    Nekem tetszik, bár az enyémet nem tudnám így elképzelni.
    További minden jót neked, és ne feledd, attól, hogy nincs itt a kézjegyem, azért még figyelek!!!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Amikor új bejegyzést írsz, akkor jövök olvasni. És ha jól emlékszem, az előző bejegyzésednél még a régi design volt (de lehet, hogy én emlékszem rosszul), így én most szembesültem a szavazással is. Esetleg ha jobban látható helyre teszed, akkor lesz több szavazat is. De azért egy sikertelennek megítélt szavazás miatt nehogy feladd! Szerintem az idelátogatók is elsősorban a bejegyzéseidre és a műveidre kíváncsiak. Engem pl. 63-an követnek, mégis gyakran megesik, hogy egyetlen kommentet sem kapok. De attól még tudom, hogy olvasnak. Szóval fel a fejjel!
    A doboz egyébként nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Megnyugtató, hogy ilyeneket írtok! :) Legközelebb majd egy bejegyzésben is felhívom a szavazásra a figyelmeteket!

    VálaszTörlés
  4. Én először látogatok az oldalra, és csak általában szeretném leírni a véleményemet.Szerintem fontos, hogy az ember vállalja, a neki örömet szerző tevékenységet, mindenkivel szemben, ebben bátor vagy.De ami a legfontosabb, hogy ez az öröm akkor is öröm maradjon, amikor senki sem látja. Ha önmagadnak, a megmutatás eszköze nélkül is boldogságot okoz, és éltetni tud akkor éri el a célját igazán.Remélem nem bántalak,meg, mert inkább bátorítás a célom, arra, hogy ne félj vállalni magad továbbra sem, de és hallass a belső ítélőképességedre. az én tapasztalatom az, hogy ha egy tevékenység végzése csak úgy önt el erővel és boldogsággal, csak úgy inspirál, hogy másokkal megosztod, ha mások jónak minősítik azt, az nagyfokú érzelmi függés lehet.szerintem arra törekedj, hogy enélkül a blog nélkül is(úgy értem ettől függetlenül is) boldoggá tegyen amit csinálsz, töltsön el teljes magányodban is az alkotás mámora.Minden jót.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm kedvességed! A blog csak szeptember óta üzemel, de én már vagy 2-3 éve űzöm ezt a hobbit. Addig is elvoltam vele, most is elvagyok vele. A különbség mindössze annyi, hogy amiket most elkészítek azt felrakom, hogy megosszam másokkal is.

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Szintén azon a véleményen vagyok, mint a többiek itt. Szépek a munkáid, és attól függetlenül, hogy szavazunk vagy sem, olvassuk a blogodat. Őszinte leszek, én láttam a szavazást, de idő hiányában épp csak átfutottam az akkori bejegyzést, így a szavazás elmaradt.
    Az viszont, hogy van 34 követőd, azt jelzi, hogy igenis vannak, akiket érdekel amit csinálsz, visszajelzés nélkül is olvasnak. :)
    Az én blogomat nem tudom hányan olvassák, mert annak ellenére, hogy 29 követőm van, nem kommentelnek, csak néha akad 1-1 valaki, de nagyon elvétve! :(
    Szóval ne szomorkodj miatta, fel a fejjel!
    Az pedig jó ötlet, hogy külön posztban felhívod a figyelmet arra, hogy tettél ki szavazást! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia Tamás! Én is rendszeres olvasód vagyok. Google Reader-en keresztül olvaslak, ahol csak a bejegyzéseid jelennek meg. Az oldalsávban megjelenő egyéb dologról nem tudok, ha nem írsz róla külön egy bejegyzést.
    A doboz nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  8. Szia! Én is rendszeres olvasód vagyok, de nem vettem észre, hogy bármiről lehetne szavazni. Sokszor csak megnézem az alkotásaid és már megyek is, még kommentet sincs időm hagyni, de rendszeresen látogatom az oldalad. Légyszi máskor, (ahogy írtad is)egy bejegyzésben is hívd fel a figyelmet. :) Gratulálok a munkáidhoz.

    VálaszTörlés