2011. január 31., hétfő

Újabb díjat kaptam :)

Kreatív Díj "ARTE Y PICO" 

 Ezt a díjat Ildikótól kaptam! Nagyon megtisztelő, hogy rövid időn belül már a második díjamat vehetem át! Én is szeretném továbbadni eme díjat Viktóriának, Nitának és Szilvának!


2011. január 29., szombat

Díjat kaptam !!! :)

Díjat kaptam

 
       Díjat kaptam Nitától! Ezúton is szeretném megköszönni!

A szabályok:

- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
 
És az én jelöltjeim:
 
Gaby Erika      -   Tetszenek azok a dolgok amiket készít! Szerintem nagyon ötletes!

Adri    -  Nagyon jó tutoriálokat tesz fel a blogjára és szuper ötleteket lehet meríteni!

Kricky    -  Csodaszép tortakölteményeket készít!
 
Évi    -   Hihetetlen az amit a gyurmával művel! :)

2011. január 28., péntek

Cserebere

Ezt a kis dobozt készítettem Gaby Erikának cserébe a hópehelyért! Annyit tudni kell, hogy először egy hasonlót készítettem magamnak is (csak kicsit nagyobban). Mivel Erika rám hagyta a döntést, hogy mit kap cserébe és azt is, hogy milyen stílusban, ezért emellett döntöttem!
Gondoltam ékszertartódoboznak tökéletes lesz és ezek a motívumok, az afrikai minták úgyis tetszettek neki.




2011. január 19., szerda

Valentin napra

 A szív alakú kartondoboz alja piros, teteje rózsaszín lett. A doboz tetejére 3 szív alakú filc díszt ragasztottam fel, valamint egy szalagot, ahogy alulra is két szalagot.




2011. január 12., szerda

Varázsdoboz

Szeretném megköszönni mind a HAT (6 fő) embernek, akik hajlandóak voltak elmondani a véleményüket (SZAVAZNI) az új dizájnról! Egyszerűen csak rosszul esik, hogy elvileg van 34 követőm és mindösszesen 6-an szavaztak (amiből 1 én, 1 a barátnőm és további kettő személyes jóbarát). Most gondolkodom el azon, hogy vajon folytassam-e tovább .....
 

A doboz belsejének az alsó részét metál bronz festékkel, a felsőt pedig metál zölddel festettem le. A szív alakhoz egy-egy  tulipánvirágot. A doboz külső részének a teteje vaj színűre míg az alja pink színűre lett festve, majd erre jött rá a repesztőlakk. A felső részt ibolya színűre, az alsót lilára festettem.




2011. január 6., csütörtök

Karácsonyi ajándékok III.

A trükkös könyv

A barátnőmnek készült ez a kis fadoboz, amit könyvnek álcáztam. Kívül egy világosbarna alapot kapott, amit repesztőlakkal, majd zöld festékkel festettem le. A könyv címét 3D toll-al írtam meg. Belülről kékeslilás színre (kb mint a milkacsoki) festettem, kivéve a jobb oldali részt ahova egy világítótornyot dekupázsoltam.




2011. január 4., kedd

No comment .....

A doboz kartondoboz :) Méretre voltak vágva az egyes elemek, hobbiragasztóval én ragasztottam össze. Személy szerint több ilyen dobozzal nem fogok dolgozni. Lehet, hogy a festékeimmel van a baj, de nekem kb háromszor kell lefestenem (hígítás nélkül) amire elfogadható színe lesz. A kérdéseitekre szívesen válaszolok!



Kedy és a fórum

Kedy egy fórumon munkálkodott, ami most elkészült. Megkért, hogy én is osszam meg a levelét, hát íme:

"Több hónapnyi munka után, elkészült a fórum végre! :)
Remélem minél többen, minél előbb birtokba veszitek, mert csak akkor van értelme, ha sokan használjuk!

A cím: http://www.mesiforum.fw.hu/phpBB3

Fontos tudni, hogy:
- a fórum logoja INGYEN reklámlehetőséget biztosít 56 alkotónak,
- részben a Meskához készült, de semmilyen kapcsolatban nincs az oldallal, sem annak készítőivel,
- lehetőséget biztosít segítségkérésre, ötletelésre, a problémák megbeszélésére, információszerzésre, vevőtoborzásra, nyereményjátékok és akciók ismertebbé tételére (ezáltal több jelentkező szerzésére), tapasztalatmegosztásra, stb...

Ez lenne a célom, de csak akkor sikerül, ha ti is benne vagytok!

Ami még külön jó:
- lehetőség nyílik Eladó rang kérésére, aminek az előnye, hogy néhány témát "egyszerű halandók" nem, csak Eladók láthatnak, és kommentelhetnek (ennek feltételeiről a fórum szabályzatában esik szó)
- szó lesz reményeim szerint az adózásról is (ha lesz aki segít :))
- jelezhetitek, ha részt vesztek egy eseményen
- reklámozhatjátok a Meska-boltotokat
- bővebb információt kaphattok pl. az Etsy-n való vásárlásról is!

(Igyekszem folyamatosan figyelemmel kísérni a változásokat, reagálni a visszajelzéseitekre, de én sem lehetek folyamatosan internetközelben, ezért a türelmeteket kérem. Ha valami nincs kész még aznap vagy másnap, nem felejtettem el, csak még nem jutottam géphez, ne írjatok újból. )

Az egyetlen dolog, amit kérnék tőletek, az a szabályok betartása! Nem túl hosszú az alapszabályzat, pár perc alatt elolvasható. Sokat segítene, és szükséges ahhoz, hogy zavartalanul működjön a fórum. Egyes témákhoz külön, pár soros szabály vonatkozik, de ne ijedjetek meg, ez is csak az áttekinthetőséget segíti."

2011. január 1., szombat

Az új Betlehem

Karácsonyra készítettem egy új Betlehemet LED világítással.



Karácsonyi ajándékok II.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Ez a fűszernövény tartó még a múlt karácsonyra készült. Először fehérre festettem, a facserepek mindegyik oldalára külön-külön fűszernövényeket dekupázsoltam. A keretet és a tálcát vajszínűre festettem. Végül lelakkoztam és fóliával kibéleltem.